Дом > Новости > Садржај
Операције и одржавање настава од КД ранац тип језгра поступак (како)
Mar 03, 2016

5 . руксак за обуку
Испробај ранац. Подесите ремен на најбољи положај према твојој фигури. Након што се затворе је везних ремен у струку, тежину све подједнако дели у струку, са рамена се понаша као појацање. Такав дизајн избегава се могућност делимичног стреса, омогућавајући тело да оствари могућност максимални салдо и чува од претеране умор због посла или ход у пољима.

Компоненти и делови бушилицу, укључујући иноxа бушење роде, бушење алата, као и справу за узорковање, треба да буде стављен на страни ранац, осигурана на одговарајуће позиције са везних ремење и покривена. Вежба улогу требало да буду стављени на дну ранац са дна окренут према доле док остали делови, укључујући такве резервних делова и други апарат као кад пијеш пљоску, компас, метар бити распоређени у специјалне торбе.

Начин одржавања:

1 , препоручљиво је да складиштите ранац у сув локацију са собне температуре, тако да не идем флекама.
2 , брисање незнатно дајте птици расквашено крпом у случају ранац је треба да се поцисти.

6 . систем водоснабдевања

Под условом да систем водоснабдевања може почети нормално:


Систем би требало да укључују компресију воде кофа, покретна ротарy воду, регулатор кугла вентил прекидач, брзо спајања и гумено црево за воду.

Прво , да провери да ли је силикона и уље за подмазивање довољни у О прстен унутар покретне у ротарy воду.

Друго , отворите поклопац компресију воде храњење канту и попуњавање 8 литара чисте воде. Затим затегнем поклопац, повежите брзог спајања и затворите прекидач регулатор.

Треће , притисак канту са компресор за воду, поновите операцију неколико пута и погледајте и уверите се да тамо нема цурење ваздуха или воде. Ако нема цурења, отворите прекидач регулатор кугла вентил и осигурати да вода улази у алатку за бушење кроз покретна у ротарy воде и тече напоље са на бургију.

Начин одржавања:
1 , за одржавање система водоснабдевања у добром радном стању, пазња треба посветити следеће тачке:
2 , користите чисто ослобођена нечистоћа чисте воде. Нечистоћа у води ће изазвати О прстен унутар покретна у ротарy Вода кородира и избрусили, што је довело до цурења воде.
3 , избегавајте прекомерне савијање гумене црево за воду.
4 , ако је закључено да је оштећен спољни О прстен на предњој страни у ротарy воде покретна или цури, промијените одмах.
5 , отворите поклопац храњење канту воде компресију и односе засноване на силикону уље за подмазивање на платформу за гумене код унутрашњег зида спријечити цурење воде.

Производи