Дом > Новости > Садржај
Операције и одржавање настава од КД ранац тип језгра поступак (Ⅱ)
Mar 02, 2016

3 . диамонд бушење угризао

Када на бушење рупа је оперисао роцк површини, пожељно је то: направите поступак окрене у полу-брзине, ово је илегално у дијамант мало помало склон и остати око 60 степени угао умак са земљом. Смањи мало гроове на литосфери као лоцатинг ствар. Да би осигурали стабилан лоцирања, усвојити цизмом везе помоћни лоцирању резати полумесец у облику програма гроове. Проналажењем са овог програма гроове, постепено јачање процедуру вертикално док цела ринглике гроове је облик на стени. Онда , како то иде могу прибавити у максималној брзини. (Посебна пажња: доба бушење бит сечење и лоцирање исправну ствар не могу да се дуго, у супротном предубоко лоцатинг гроове ће проузроковати радно постави дијамант бушење битни сломљена и бушења битни као шкарт кад јачање процедуру). Ако твоја операција је у праву, угао вежбе у литосфери је умерени, брзине ће се осетити и поступак револуција је нормално и опуштено.

Током бушења, пудер за рок ће се вади са водом. То је густа сличан сир. Ако брзина ротирања процедуру нагло падне, обуставите рад и извуци бушења битни ради провере. То можда узроковано заустављена вода циркулација или мало похабано радно поставу за бушење дијамант. Треба га замијенити.

Начин одржавања:
1 , бушење битни дијамант је Централни део како то иде. Усвојеном сировина високог квалитета. Осим тога, направљен је са специјални рецепт Мада стварни бушења искуством у поред неколико. Лагано савлада бушења битни да избегнемо то стискање и ваљао.
2 , за ударање или ударање дијамант бушење битни је забрањено, у супротном, то ће изазвати бушења мало напукла и имати снажан утицај на своје користећи ефекат.
3 , уради рутинска контрола за оштрине дијаманта бушење бита (чврстину однос дијамант). Ако је бушење бит је била у пассиватион стању, бушења брзина је бушење бит ће бити успорио, или ће склизнуло и дубине бушења не могу даље.
4 , ако је од бушења брзине је скоро нова бушења бит спора, усвојити бушења битни на мекани камен (ПР. циглу или тешко песка и сл.). Дијамант у матрици бит ће бити још једном показала, који ће убрзати брзину бушења.
5 , раставити оштећене или исцрпљени дијамант бушења на дну бушење алатке са стезаљку стисак кљешта замијенити дијамант бушење битни.

4 . иноxа регулатор (у облику Т Спенер)

Регулатор за нерђајући челик се углавном користи да укине штап за бушење или бушење алатке за бушење рупа.


Начин одржавања:

Намаћете О прстен на Спенер силикон машћу.

Производи