Дубоко Језгро и Хyдрограпхиц па бушилица (Маx дубина: 2500)

Дубоко Језгро и Хyдрограпхиц па бушилица (Маx дубина: 2500)

Главне карактеристике:
1 . бушења направа је лагана структура, цела структура је једноставна, са разумном распоред. Све компоненте су видљиве, не долази до преклапања једни са другима, тако да су погодна за одржавање и поправку.
2 . мотор можете одабрати елецтромотор или дизел мотор према захтеву.
3 . wиндласс су попуцали од традиционалних 3 групе по планети опрему структуру и усваја четири групе опрему структуре

Опис

Апликација

ХXY -2000 рок језгра и бушење машина се углавном користи за дубоко језгро бушење дијамант и тешко легура, са јак обртни момент од 10 000 Нм и максимална дубина 2 500 метара. То може да се користи за геолошка истраге, гомилају грађевинске пројекте, природног гаса и Хyдрограпхиц па истраживања, итд.


Функције

1. Вертикална Осовина има много ротирајућег нивоа, њихове дистрибуције је разумно, и на момент је супер малом брзином; брзина вертикално окно је брз, ротирајуће опсег је широк;

2 .апарат за бушење је лагана структура, цела структура је једноставна, са разумном распоред. Све компоненте су видљиве, не долази до преклапања са једни друге, тако да су погодна за одржавање и поправку .

3 .апарат за бушење има конфигурацију са комбиновани оквир, лако расклапа, тако да може да испуни потражња изградње у предпланинском.

4 .на wиндласс су попуцали од традиционалних 3 групе по планети опрему структуру и усваја четири групе опрему структуре;

5 .апарат за бушење усваја нову воду коиење уређај и нека врста механички уређај подешавати брзину опадајућем бушења уређаја, када бушење уређај силази у бушење процеса бушења машине.

6 .бушења машина полугу тип Хидраулички притисак Цхуцком, са велике силе које грабе и снажан радијални дијаграм надокнађујући капацитета и услуга живот плочице је дуг.

7 .мотор можете одабрати елецтромотор или дизел мотор према захтеву.

8 .апарат за бушење се подудара са одговарајућег апарата, која је повољна овладати услов. Има неколико оперативних руковаоци, и распоред је разумно, тако да операција буде флексибилан и практичан.

9 .манипулаторских регулатора су окупљале, са разумном распоред, тако да је операција је флексибилан и поуздан.

10. Оквир бушење машине има велику крутост, центар гравитације је ниска, па стабилност при великој брзини бушења је јак.

Технички подаци

 1. Камена језгра процедуру у

 • Хидрографкој то добро иде у

 • Хранити се у основне удела

 • Техничке карактеристике: • Зашто изабрати Рејее?


  Прилагођени производи и услуге

  Кад год ваш посао захтева специјализован, поуздана решења, Рејее подржавају те уз прилагођени бушења производе високог квалитета. Наше искуство и фокусирамо јак купац ће осигурати да имате најбоље опције за твој посао.

  У Рејее индустрији, и дали смо пуно пажње кориснички сервис. Посвећени смо помагање купцима рад безбедно и ефикасно коришћење наших производа. За вођење и услуге доступне увек са нам професионални техничари на локацији.  Патентиране технологије

  Фабрика преглед

  Пројекти Схоwцасе

  Како нас контактирати?

  Тел : + 86-29-86105123-606
  Факс : + 86-29-86513529
  Е-маил :manager@rejeegroup.com
  Адреса : Рм 10802, блок Б, Каируи зграду, Xиан економски развој Зоне, у Кини.


  Hot Tags: Дубоко Језгро бушилица (дубина: 2500М), бушилица

  Сродни производи

  Истрага

  Производи